Закладки

Ігра безголовий онлайн

Ігра HeadLess

безголовий

HeadLess

Сьогодні ми хочемо представити вам нову досить оригінальну гру HeadLess. У ній сценаристи компанії, яка створила іграшку, змогли створити досить похмурий світ і закриття досить цікаву сюжетну лінію. Передісторія досить цікава. В даному світі жив індик на ім'я Том, який виріс на загадкової і загубленої фермі в лісі. Він жив безтурботно і радів кожному сонячному дню, але ось одного разу господар садиби скрутив нашого героя і відрубав йому голову. Але щось пішло не так і наш герой зміг вижити якимось казковим способом. І тепер схопивши свою голову він пустився навтьоки до магічного джерела який здатний якщо до нього вчасно добігти збільшити голову назад. Але його шлях не буде таким легким. По дорозі його чекає маса небезпек і різноманітних пасток, які вам треба перестрибнути або оббігти. Адже якщо наш герой потрапляє в них він остаточно загине. По дорозі нам будуть потрапляти пакетики з кров'ю, їх нам потрібно збирати що б підтримувати здоров'я, адже якщо його смужка скотиться вниз наш герой загине. З кожним рівнем складність буде тільки збільшуватися так що правильно плануйте біг і проявляйте чудеса спритності, що б допомогти нашому герою
Гра HeadLess розроблена на платформі HTML5, що дає можливість гравцям грати в неї в будь-якій операційній системі і на будь-якому девайсе який існує на даний момент в світі. Ви можете завантажити HeadLess до себе на пристрій або ж грати в неї на нашому сайті відкривши в будь-якому своєму браузері. Ми впевнені що гра HeadLess затягне вас миттєво і ви проведете не одну годину в захоплюючій гонці на виживання.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more