Закладки

Ігра Воллі онлайн

Ігра Wolly

Воллі

Wolly

Роботи - це штучно створені механічні істоти, в чому то по своїй структурі нагадують живі організми. У нашому сучасному світі їх застосування дуже різноманітно. Деякі з них відповідають за різні автоматичні процеси, деякі знайшли застосування в медицині, інші ж використовуються в космічних технологіях. Сьогодні ми хочемо представити вам гру Wolly. У ній ми перенесемося з вами за часів коли тільки зароджувалося робото будова. Один з учених придумав робота здатного здійснювати будь-які дії під управлінням оператора і назвав цю модель Воллі. Сьогодні на спеціальному полігоні ми будемо відчувати його можливості. Перед нами на екрані буде видно локації з розташованими на них різними пастками у вигляді провалів в землі і так далі. Так само ми будемо бачити ящики, які можуть перекрити ці провали. Ваше завдання провести робота до точки на екрані зазначеної зеленим прапорцем. Керувати рухами нашого робота ми можемо за допомогою клавіш на клавіатурі комп'ютера або стрілок на екрані сенсорного пристрою. Ваше завдання штовхаючи ящики закрити всі провали в землі. Тільки тоді наш герой зможе проїхати по поверхні і досягти заданої точки. З кожним новим рівнем складність буде тільки підвищуватися і кількість пасток буде ставати все більше. Так що вам потрібно буде проявити свою уважність і вирішити цю головоломку
Гра Wolly досить цікава і відноситься до категорії ігор головоломок. Вона покликана розвивати у дітей логічне мислення і звичайно ж уважність. Відкривши Wolly на нашому сайті ви зможете випробувати свій розум і спробувати якомога швидше вирішити цю головоломку.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more