Закладки

Ігра Боротьба зі сніжками онлайн

Ігра Snowball Fight

Боротьба зі сніжками

Snowball Fight

Зима - дивовижне і прекрасна пора року, коли всю землю покриває пухнастий і красивий сніг. Багато дітей весело проводять час катаючись на санках, лижах, ліплячи сніговиків і звичайно ж граючи в сніжки. Напевно з усіх зимових ігор сніжки найвідоміші і популярні. Адже грати в них можна як дітям так і дорослим. І сьогодні в грі Snowball Fight ми з вами спільно з компанією дітей пограємо в цю захоплюючу і захоплюючу зимову гру. Перед нами на екрані буде видно звичайний міський двір. Десь там за парканами ялинками та іншими предметами ховаються ваші супротивники. Вам потрібно уважно дивитися на екран і як тільки хтось з них висунеться навести на нього приціл і клацнути по дитині. Таким чином ми прицілом і предметних в противника сніжок. Якщо все зроблено правильно, то ми потрапимо сніжком в дитини і нам дадуть окуляри. Якщо ми вчасно не зреагуємо, то сніжком потраплять в нас і знімуть певну кількість життів. Як ви зрозуміли ваше завдання вразити всіх сніжками і тоді ви перейдете на наступний рівень
Гра Snowball Fight досить цікава і захоплююча. Відкривши Snowball Fight ми класно проведемо свій годинник дозвілля граючи з дітьми в сніжки.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more