Закладки

Ігра Міжнародна Космічна Станція - Симулятор стикування онлайн онлайн

Ігра ISS Docking Simulator

Міжнародна Космічна Станція - Симулятор стикування онлайн

ISS Docking Simulator

Симулятор стикування онлайн познайомить вас зі справжнім інтерфейсом управління, використовуваним астронавтами NASA для ручного пілотування SpaceX Dragon 2 до Міжнародної космічної станції. Успішне стикування вважається, коли всі зелені цифри в центрі інтерфейсу нижче 0,2. Наберіться терпіння, так як швидкість руху в космосі значно нижче швидкості руху на Землі.

Як користуватися ISS Docking Simulator:
1. Зелені цифри - це корекції, які повинні бути досягнуті для стикування.
2. Почніть з використання кнопок джойстика праворуч, для корекції поздовжньої, вертикальної і поперечної осі. Ви повинні правильно підготуватися для стикування.
3. Далі займіться джойстиком ліворуч - для зміни вашої позиції щодо МКС. Використовуйте кнопки, вгору, вниз, вліво і вправо.
4. У центрі кожного з джойстиків управління розташовані перемикачі чутливості. За замовчуванням, виставлена u200bu200bнизька чутливість. Поблизу МКС постарайтеся не робити різких рухів.
5. Ваша мета це Зелений Ромб накладений на верхівку стикувального апарату. Він повинен бути відцентрований для початку стикування.
6. Блакитні цифри - це швидкість з якою ви рухаєтеся або обертаєтеся. Ваша швидкість по відношенню до МКС знаходиться внизу праворуч, так само синього кольору.
7. Тримайте швидкість нижче -0. 2 м / с, коли ваше відстань до Міжнародної станції нижче 5 метрів. Якщо будете рухатися дуже швидко, ви ризикуєте врізатися в станцію.

Бажаємо успіху, астронавт!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more