Закладки

Ігра ходьба ДУФ онлайн

Ігра The Walking Doof

ходьба ДУФ

The Walking Doof

Перед нами нова гра The Walking Doof від відомої компанії, яка розробляє сенсорні ігри. Сюжет гри за задумом розробників покаже нам протистояння людей і зомбі. В одному з міст Америки на секретній базі проводили експерименти з бактеріологічною зброєю. Але через недбалість когось із персоналу стався великий витік новітньої розробки в цій області, яка знищила весь персонал станції. Але ось біда люди не просто загинули, а перетворилися на зомбі. І тепер вся ця орава ожилих мерців рушила на місто. Дізнавшись про це міська адміністрація відразу ж почала евакуацію жителів. Але деякі залишилися, сформувавши загони самооборони, щоб дати іншим жителям час покинути місто. Ви один з таких бійців. На вашому відрізку оборони з'явилися зомбі і тепер вам належить вести з ними бій. Уважно розставляйте своїх бійців на шляху проходження цих монстрів. Це дасть вам прострілюються ділянки де наші солдати будуть їх знищувати. Так само ви можете тримати зв'язок з регулярною армією яка з вертольотів буде скидати вам різноманітні предмети. Наприклад пастки і зброю яке може вам стати в нагоді. За знищення ворога вам даватимуть очок, використовуйте їх для модернізації свого озброєння. З кожним рівнем кількість атакуючих монстрів буде збільшуватися, тому будьте зібрані й уважні. Убийте всіх ворогів і зачистите район. Управління в грі просте і відбувається за допомогою мишки
Гра The Walking Doof має досить захоплюючий гемплей, з прекрасно промальовані графікою і яскравою музикою. Все це створює атмосферу протистояння живих людей проти монстрів, яка не залишить байдужим нікого. Завантажуйте The Walking Doof до себе на свою улюблений девайс і насолоджуйтеся грою. Також є можливість грати прямо в інтернеті. Для цього просто пройдіть реєстрацію на сайті або ж використовуйте для входу аккаунт з соціальної мережі. Якщо ви це зробите то всі ваші досягнення будуть видні в вашому профілі. І якщо ви добре граєте то зможете увійти в топ десяти кращих гравців гри The Walking Doof.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more