Закладки

Ігра Танки Онлайн онлайн

Ігра Tanki Online

Танки Онлайн

Tanki Online

Танки онлайн це чергове захоплююче тривимірне пригода для гравців, які дуже люблять постріляти. Гра створена за версії класичних танчиков, які були ще в далекому 1990 році на ігровій приставці денді. Вони вразили всіх своєю красою і геймплеєм, але сьогодні ви зможете зіграти в тривимірну версію цієї аркади в многопользовательском режимі.
На самому початку гри ви повинні будете зареєструватися і пройти невелике навчання, яке розповість вам як управляти вашими танками, як розвивати їх і перемагати суперників. Після навчання ви зможе отримати декілька бонусів для подальшого розвитку.
Перед початком битви відкрийте список заявок, де можна буде переглянути в який бій вам вступити. Слідкуйте за цим дуже уважно і якщо ви новачок, то не лізьте в серйозні сутички. Можна так само організувати власну битву, якщо не знайшли для себе відповідну зі списку. У танку онлайн є гараж, в якому відбувається основна дія гри, тут можна купувати нові види техніки, модернізувати вже існуючі. У поліпшення входять практично всі частини військової машини, від гусениць до стовбурів гармат і снарядів до них. Чи не забивайте про щоденні бонуси вони допоможуть вам в розвиток, отримання додаткових нагород і запчастин.
У кожній битві різні умови для перемоги в залежності від того який режим ви оберете або ж створите самі. Десь треба знищити всіх супротивників, десь утримати власну базу граючи в команді, а десь і захопити ворожий прапор. На ігровій карті безліч різноманітних ресурсів, підбираючи їх ви зможете підсилити свій танк на певний час, але пам'ятайте, що ваші вороги теж знають про бонуси, тому будьте обережні.
Валюта тут теж різноманітна, вона може бути, як зароблена, так і покупна. За кристали, які отримуються окремо можна купувати сильніше озброєння і прискорювати процес модернізації бойової одиниці.
Онлайн танки проста в управлінні всього лише кілька клавіш для пересування і стрільби, є одна особливість можна крутити вежу на якій знаходитися гармата. Перемагайте своїх ворогів заробляйте досвід і вам відкриються нові переваги дають вступу в ліги і створення власних кланів.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more