Закладки
Спортивні ігри

Спортивні ігри

Любителі займатися спортом і грати безкоштовно в онлайн ігри спорт, отримають в цій рубриці неймовірну насолоду. Тільки у віртуальному світі можна на лижах кататися влітку, а у водний волейбол грати взимку. Крім європейського футболу у нас є американський, теніс обов'язково малий і великий, в бейсбол можна грати пінгвінами, а в боулінгу збивати пляшки. Ви можете прокотитися на бобі і насолодитися тривимірним зображенням тунелів, влаштувати змагання зі стрільби, поганяти на машинках, зійтися на рингу і нокаутувати американського президента, перемогти Джекі Чана в карате.

3.7 1 2 3 4 5 (Total 35)

Спортивні ігри за категоріями:

Грайте в найцікавіші спортивні ігри онлайн!

Ігри про спорт онлайн Ігри про спорт онлайн

Тепер будь-яким спортом займаємося онлайн. Влітку запросто катаємося на лижах, а взимку граємо в пляжний волейбол. Кожен може стати майстром в будь-якому виді змагань і навіть побити чужий рекорд. Всі Олімпійські змагання доступні в будь-який час, а спортсменами стають відомі комп'ютерні персонажі, герої коміксів, серіалів, мультиків і знаменитості. Нехай спортивні міні ігри не допоможуть накачати прес і біцепси, але зате відгострять вашу реакцію, а це відмінна підготовка для початок реальної спортивної кар'єри. Тут ви також можете випробувати всі напрямки і вибрати спорт, яким хотіли б займатися по-справжньому. У симуляторах правила ідентичні справжнім, і це теж плюс. Але можна просто зосередитися на відпрацюванні окремих елементів, наприклад, пенальті.

Біжи, стріляй, кидай, стрибай!

У нас відображені гри спортивні всіх напрямків, а умовно можна позначити їх, як:

  • Зимові і літні
  • На швидкість
  • Влучність
  • Спритність
  • З м'ячем
  • Інтелектуальні

Ігри про спорт онлайн Ігри про спорт онлайн Найпопулярніші, це спортивні ігри онлайн про футбол. Його підносять в самих різних інтерпретаціях. Це класичний симулятор, де можна вдвох грати або поодинці проти команди ботів по всіх реальним правилам; футбол одними головами, де персонажі ганяють і відбивають м'яч c допомогою голови без тіла і ніг; пенальті чи голкіпер – як елементи футболу. Грають у нього відомі футболісти, Смішарики, Губка Боб з морськими мешканцями, Скубі Ду, мишеня Міккі і багато інших.
Далі спорт ігри з м'ячем пропонують не менш затребувані напрями: баскетбол і волейбол, бейсбол, теніс, американський футбол. Герої тут теж різні, і буде весело поспілкуватися з ними під час занять спортом, який може виглядати як сучасний або перенести вас в різні епохи аж до кам'яного віку.
До інтелектуальних напрямків відносяться шахи, більярд і карткова гра в бридж, го, шашки, рендзю – аналог хрестиків-нуликів. Віддаючи перевагу розумових навантажень над фізичними, ви знайдете у нас варіанти цих забав, але найкраще чергувати їх з активними напрямками. Ще ми запрошуємо грати в спортивні ігри наввипередки, тобто в гонки. Ось де роздолля і адреналін! Транспорт будь-якої конструкції доступний в розмаїтті: вантажівки, легковики, автобуси, трактори, мотоцикли з велосипедами, самокати, квадроцикли, човни, навіть космічні кораблі. Ганяти можна скрізь: на кільцевій дорозі, по місцевості з природними умовами, по місту і сільським трасах з перешкодами. Якщо вас занесе в космос, реактивні двигуни віднесуть вашу ракету увись так швидко, що зірки перетворяться на суцільну смугу. Ось де розгортаються справжні змагання! А якщо любите коней, вирушайте на скачки.
Зима підносить нові розваги, і тепер ви можете кататися на лижних трасах, розсікати на ковзанах льодове поле і грати в хокей, влаштовувати битву сніжками, стріляючи ними з гармати, скотитися на бобі і стати учасником біатлону.

У віртуальному виді спорту свої переваги

Спорт розвиває, це безперечно. З ним ваша реакція стане краще, ви будете більш зібраними, здоровими і активними. Але якщо тренер вимагає від вас дисципліни, то в комп'ютерних іграх можна дозволити собі розслабитися і піти проти правил. Ну, хіба не смішно управляти Йеті, який пінгвінів використовує замість м'ячиків? А дід Мороз катається на снігоході, равлик Боб намагається виграти в бігу, Скубі Ду тікає на стадіоні від примар, Сімпсони грають у волейбол на пляжі, та й інші герої не відстають.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more