Закладки

Ігра ніндзя Бекон онлайн

Ігра Ninja Bacon

ніндзя Бекон

Ninja Bacon

Перед нами нова захоплююча гра Ninja Bacon від однієї з провідних компаній розробників сенсорних ігор. У ній ми зануримося в дивовижний світ мистецтва ніндзя. Це тимчасове вчення виникло дуже давно і готувало дуже сильних бійців і шпигунів"йдуть"в тіні. А уявіть собі якщо це все накласти на паралельний всесвіт де проживають розумні тварини. Наш герой порося Бекон. Першу половину життя його все кривдили і знущалися, і ось одного разу плюнувши на всі він пішов в таємний орден з метою навчиться рукопашного бою що б постояти за себе. У процесі навчання він зрозумів що його покликання навчати інших і він ще старанніше став вчитися. Минуло кілька років і тепер наш герой повинен скласти іспит на звання майстра. Нашому героєві належить пройти смугу перешкод в храмі наповнену різноманітними пастками. Ваше завдання допомогти йому в цьому. Правильно оцініть розташування перешкод, і побудуйте маршрут. Зверніть увагу на скорострільність і час перезарядки це вам допоможе при проходженні. Управління дуже просте і здійснюється за допомогою мишки
Гра Ninja Bacon має має досить кумедний гемплей, красиву графіку і просто таки шалене музичний супровід. Все це вас занурить в незабутню атмосферу і дозволить насолодитися грою Ninja Bacon в повній мірі. Швидше завантажуйте гру Ninja Bacon до себе на телефон, планшет або ж комп'ютер і занурюйтесь в цей унікальний світ який розробили сценаристи. Також є можливість грати прямо в інтернеті. Просто пройдіть мінімальну реєстрацію на сайті або увійдіть за допомогою будь-якого з акаунтів соціальних мереж. Тоді ви можете запрошувати друзів гру, і бачити досягнення інших. Приємної гри і проведення часу.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more