Закладки

Ігра Throne Kingdom at War - Трон: Королівство у війні онлайн

Ігра Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War - Трон: Королівство у війні

Throne Kingdom at War

Варто монарху віддати богу душу, особливо якщо це сталося раптово, як починаються міжусобиці і битва за трон. Блиск золотої корони привертає і тих хто гідний і зовсім недостойних. У Амарійском королівстві помер правитель, не залишивши після себе не те що спадкоємця, навіть про приймачі не подумав. Він правил багато років і тримав під контролем відразу кілька земель, а після смерті все розвалилося. Ласкаво просимо в альтернативне Середньовіччя гри Throne Kingdom at War. Лорд за походженням має повне право претендувати на трон. Але до досягнення мети веде довга дорога, встелена як трупами ворогів, так і творчою працею на благо всіх підданих. Після чвар і чвар, королівство лежить в розрусі, вам пора подумати про відродження колишньої величі і побудови потужної, і сильної імперії. Починайте будувати будівлі і споруди, піднімайте на вищий рівень освіту підданих, будуючи Академію і проводячи в ній дослідження для отримання доступу до нових можливостей. Розширюйте і поповнюйте армію новими воїнами: копейщиками, лицарями, стрілками, розвідниками, кавалерією. Навчайте їх і постійно підвищуйте бойовий рівень, не шкодуйте коштів і сил. Перш за все думайте про захист міста, тому що вороги спробують напасти неодмінно. Нехай фортеця стане неприступною. Однак немає нічого вічного і як би ви не зміцнювалися і не розвивалися, завжди знайдеться той, хто сильніший. Отже, пора подумати про вступ до Спілки або підставі свого власного Ордена. Скооперувавшись зі сусідами, ви зможете дати відсіч будь-якому ворогові, яким би сильним він не був. Але не варто безроздільно довіряти всім. Мислити необхідно стратегічно, прораховуючи наслідки своїх кроків, не робіть необдуманих вчинків. Уособленням користувача в грі стане Герой. Він - головний полководець Лорда і його найближчий соратник. Чи не підведіть свого начальника, удосконалюйтеся безперервно, отримуючи нові вміння, потужна зброя. Очолюючи армію в походах, Герой підсилює її і значно підвищує шанси на перемогу. Поступово ви станете сильним і практично непереможним, але це станеться не скоро. Але пам'ятайте, що серед найближчих друзів можуть бути ворожі шпигуни чи відступники, продалися за мідний гріш. Будьте завжди напоготові, не дайте застати себе і армію зненацька. Виправдайте надії Лорда і допоможіть йому завоювати трон, якого він так жадає. особливості гри
• Прекрасна графіка. Добре проглядаються всі деталі, фарби насичені, а колірні градації допомагаю розрізняти чужі загони і землі. • Гармонійне звукове оформлення з доречними спецефектами. • Іграшка представлена u200bu200bна всіх провідних мовами, серед яких є і російська. • Поряд з безкоштовною можливістю розвивати ігровий процес передбачений платний контент. Він допомагає швидше проходити деякі кроки і ефективніше просуватися до заповітної мети. Для тих, хто вважає за краще самостійно долати труднощі, в настройках передбачена функція блокування випадкових покупок. • Учасники можуть створювати свої Ордена або приєднуватися до існуючих. • Має бути виконувати завдання, брати участь в квестах і битвах з іншими гравцями. Чим доведеться займатися
Хоча гра створювалася для мобільних пристроїв, також можна скачати Throne Kingdom at War на комп'ютер. Обидва варіанти мають свої позитивні сторони. Граючи на комп'ютері, ви побачите, що відбувається на полі брані у всій красі і деталях. Зате граючи на планшеті або в телефоні, іграшка завжди буде з вами, дозволяючи в будь-яку хвилину взяти участь в черговому поході. В ході подій відкриваються нові можливості у всіх напрямках:
• Прокачування героя
• Будівництво
• Освоєння територій
• Видобуток ресурсів і виробництво товарів
• Військове майстерність
• Розширення своїх земель
 
Гра Throne Kingdom at War пропонує зібрати і озброїти армію, що складається з влучних стрільців, наполегливих загонів облоги, хоробрих копейщиков, самовідданих лицарів і наглядових розвідників. Кожному роду війську необхідне відповідне обмундирування, але його періодично треба покращувати, щоб підвищити шанси на перемогу. Цей процес має цілий ланцюжок дій з видобутку ресурсів, будівництва будівель і виробництва різних предметів. Чим більше заглиблюєшся в події, тим більше нововведень підносить Throne Kingdom at War гра. Скоро самостійно з нападками ворогів не впоратися. У певний момент не обійтися без підтримки союзників, а тому вступайте в альянси, і разом приймайте бій. У гравців є можливість взяти участь в боях PvP і PvE, що благотворно позначиться на досвіді. У моменти перемир'я тренуйте солдат, тримаючи їх в тонусі кожну хвилину. Допоможуть стати сильніше і дослідження, які проводять вчені, залучені в місто доброю славою про його правителя. Побудуйте для них Академію, і вони будуть винаходити корисні пристрої, мікстури, матеріали і технології. З їх допомогою ви досягнете нових висот в економіці і військовій майстерності, чому гра Трон Кингдом ат Вар стане більш цікавою. Крім того до неї періодично виходять оновлення, додаючи нові сюжет лінії.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more