Закладки

Ігра iPlayer: Фермерські Дні онлайн

Ігра Farm Days

iPlayer: Фермерські Дні

Farm Days

Гра Фермерські Дні: вступаємо у володіння
Жителям міста часом здається, що жити на фермі дуже приємно - завжди відмінна погода, світить сонечко, повітря чисте, продукти свіжі. Але так відбувається, якщо ви турист в селі, коли не доводиться працювати від сходу до заходу, щоб на столі була їжа. Хоч трохи зрозуміти, як це - працювати на землі, допоможе браузерна гра Фермерські Дні. Почалося все з того, що вам залишили спадок - занедбану ферму. Вступивши в права власника, ви негайно приїхали на місце, щоб оцінити розмах угідь. Але яке ж було розчарування від побаченого - навколо все поросло високою травою, а дві самотні споруди - ваш будинок і комору, покосилися і продірявилися. Схоже, колишній власник давно нічого не робив, і за багато років прийшло повне запустіння. Що ж, доведеться показати, на що ви готові, і що міські жителі теж здатні на подвиги, і вміють працювати. Приступаючи в Фермерські Дні грати, вам буде потрібно натхнення і терпіння, щоб на перших порах прислухатися до помічниці, яка вас зустріне, направить ваші дії, і видасть завдання. Звуть її Маша - жвава дівчинка, яка живе по сусідству. Як тільки вона привіталася з вами, відразу перейшла до головного - роботи. Розвиваємо власну ферму
Дівчина показала, в якому жахливому стані знаходиться ваш будинок, і якщо хочете в ньому жити, доведеться його відремонтувати. Не лякайтеся, зробити це просто - треба лише натиснути на будівництво, і ось перед вами біленький, з ошатною червоним дахом особняк і маленьким садком навколо. Далі на черзі комору - головний будинок, адже в ньому складають урожай і тримають інструменти. Виявилося, що він теж потребує капітального ремонту. Чиніть з ним аналогічно, і ось чарівним чином діри в даху залатані, стіни пофарбовані, розбиті вікна замінені новими. Коли проблема з ремонтом вирішена, приступаємо до вирощування врожаю. Перше, що вам належить виростити - пшениця. Для початку наберіть в колодязі води, і полийте маленьку ділянку із зернятками. Треба почекати, коли паростки проклюнутся, дозріють, і можна буде їх зібрати. Але є шлях коротше - заплатити дві грошові одиниці, і пшениця заколоситься набагато швидше. Для здійснення кожної дії, треба наживати курсивом на об'єкти:
• У колодязі набираємо воду
• Тиснемо на ділянку, щоб полити
• Коли урожай дозрів, знову тиснемо, щоб зібрати його
Надалі, продовжуючи грати в гру Фермерські Дні, аналогічно чинимо щоразу, коли треба зробити дію. починаємо заробляти
Сценарій розвитку гри цікавий, і щоб вписати в нього своє ім'я, вам допоможе Фермерські Дні реєстрація або увійти через соціальну сторінку. Коли урожай зібраний, він потрапляє в відремонтований вами комору, поруч з яким ви бачите дошку з оголошеннями. Як тільки там з'являється зелена галочка, значить, надійшло нове завдання. У iPlayer Фермерські Дні вам можуть запропонувати вигідну угоду на поставку одного з продуктів, і якщо приймаєте його, починається серйозна робота. З цього моменту ви повинні пам'ятати про свій імідж, і намагатися не підводити замовників. Поступово Farm Days відкриє вам безліч цікавих можливостей:
• Розводити тварин і птицю
• Вирощувати різноманітні рослини
• Будувати підприємства
• Переробляти продукти в товари
• Продавати їх на ринках і магазинах
Ви пройдете шлях від міського жителя, який прибув на порожню землю, до досвідченого фермера, що розвивається і заможного, у якого все під контролем.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more