Закладки

Ігра виживання желе онлайн

Ігра Jelly Survival

виживання желе

Jelly Survival

У грі Jelly Survival ми з вами потрапимо в захоплюючий казковий світ, де живуть крапельки желе. Серед них особливо виділялися два непосидючих і веселих брата Тоді і Джим. Їх цікавість і невгамовна жага дослідження завжди штовхала їх на пригоди. Сьогодні вони вирішили відвідати віддалену долину, де за легендою їх народу живе старець який знаємо багато цікавого. Ми з вами приєднаємося до них в цій пригоді. Перед нами буде дорога по якій біжать наші герої, вона наповнена різноманітними пастками і перешкодами. Нам з вами потрібно провести наших персонажів так, щоб вони не потрапили в них і не загинули. По дорозі збирайте золоті монетки, які дадуть вам можливість купувати різноманітні пристосування, які можуть стати в нагоді нашим героям в дорозі. З кожним рівнем кількість пасток буде зростати і вам доведеться проявити чудеса спритності що б уникнути їх. Управління нашими героями може здійснюватися як за допомогою клавіш клавіатури так і за допомогою мишки
Гра Jelly Survival досить веселий сценарій, що в сукупності з прекрасною графікою тримає в напрузі гравців і дарує їм прекрасний настрій. Розроблено вона на підставі HTML5 технологій і розрахована більше на сенсорні пристрої. Завантажуйте Jelly Survival на своє улюблене пристрій і насолоджуйтеся хвилинами гри. Також можете запрошувати взяти участь своїх друзів або ж провести змагання між іншими гравцями. Але для цього вам потрібно пройти мінімальну реєстрацію, тоді всі ваші успіхи будуть видні в вашому профілі гравця.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more