Закладки

Ігра Вниз по пагорбу онлайн

Ігра Down The Hill

Вниз по пагорбу

Down The Hill

Перед нами нова захоплююча гра Down The Hill від компанії Softgames, яка спеціалізується на випуску ігор для сенсорних пристроїв. Сьогодні по волі сценаристів гри ми перенесемося в дивовижний лего світ де живуть різноманітні кумедні персонажі. Тими один з них. Він веселий і хоробрий молодий чоловік і завжди любив пригоди. Як то катаючись на своєму велосипеді не потрапив в якусь аномалію і його закинуло на високу гору. Тепер йому належить небезпечну подорож вниз. Ця дорога буде наповнена небезпеками і різноманітними пастками, в які вам не можна потрапляти. Адже якщо це станеться то наш герой загине. Вам доведеться швидко орієнтуватися і вибудовувати маршрут спуску, тому що в грі існує тимчасове обмеження і верхні частини гори обрушуються. Тому радимо вам поспішити. З кожним пройденим рівнем складність буде посилюватися і швидкість обігу теж. Управління персонажем відбувається за допомогою клавіш з клавіатури комп'ютера
Гра Down The Hill відрізняється прекрасно продуманим сценарієм гри, красивою графікою і забавним музичним супроводом. Все це не залишить байдужим не одного гравця. Так само гра розвиває логічне мислення і увагу, і розрахована на гравців будь-якого віку. Швидше завантажуйте Down The Hill на свій ноутбук, сенсорний телефон або планшет і насолоджуйтеся грою. Також можна залучати своїх друзів в гру або ж брати участь в змаганнях між іншими гравцями. Але для цього вам доведеться пройти мінімальну реєстрацію на сайті або використовувати для входу будь-який з своїх акаунтів соціальних мереж. Тоді всі ваші успіхи в грі Down The Hill будуть відображені у вашому профілі гравця.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more