Закладки

Ігра Орігамі для дітей онлайн

Ігра Kids Tangram

Орігамі для дітей

Kids Tangram

Перед нами нова захоплююча гра Kids Tangram в якій ми з вами поринемо в захоплюючий світ орігамі. Це мистецтво створення різноманітних скульптур із паперу. Хочете спробувати самі створити що - небудь цікаве? Завдяки грі Kids Tangram у вас з'явився такий шанс. На початку перед нами виникає кілька картинок із зображенням різних тварин або інших предметів. Виберіть одну з них і уважно розгляньте. Як тільки ви клацніть по ній вона розлетиться на друзки і перед вами залишиться видно тільки образ. Ваше завдання відтворити його з осколків. Перетягуйте їх в певні місця поки не отримаєте цілісне зображення. За це вам дадуть окуляри і ви зможете приступити до виконання наступного завдання
Гра Kids Tangram розроблена з використання технологій HTML5, що дає їй перевагу, адже грати в неї можна не тільки на комп'ютері, але і на будь-якому сенсорному пристрої. У ній немає кривавих баталій і розрахована вона на гравців люблять проводити свій час в розгадуванні різноманітних головоломок. Просто встановлюйте Kids Tangram на свій пристрій і насолоджуйтеся своєрідним сценарієм цієї захоплюючої гри. Якщо не хочете побудувати її до себе на пристрій, можете грати в неї на нашому сайті в онлайні. Просто відкрийте її в своєму браузері і починайте.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more