Закладки

Ігра Ласкаво просимо в зомбі онлайн

Ігра Welcome To Zombie

Ласкаво просимо в зомбі

Welcome To Zombie

На віртуальних просторах розвелося надто багато зомбі, вони вештаються тут постійно і коли їх кількість збільшується, з'являється відважний герой, як той, що в нашій грі Welcome To Zombie. Прийшла пора знищити пару сотень зелених тварюк, хай всіх вапна не вийде, але значну частину все ж вдасться. Хлопець вчепився обома руками в автомат і вирушив назустріч натовпі мертвяків. Чи не залиште його в поодинці перед армією смердючих зомбі зеленого кольору з шматками розкладається плоті. Сюжет гри невибагливий - розстрілюйте мерців, що рухаються в напрямку героя, вони відчули запах свіжого м'яса і жадають його з'їсти. Монстрів безліч, не дайте їм оточити персонажа, на це багато розуму не потрібно, тварі напирають з усіх боків, а слідом підтягуються все нові. Сарафанне радіо швидко рознесло звістку і полчища зомбі постійно прибувають. Гра Welcome To Zombie - це динамічний шутер з елементами хоррору, кількість зомбі може повалити в паніку будь-якого, але не того, хто добровільно вирішив з ними розправитися. Є серйозна небезпека стати таким же безжальним монстром, якщо злісна тварюку куснёт за шию або навіть за руку, не підпускайте їх близько, іноді корисно відступити або перестрибнути, щоб зайняти більш зручну позицію і звідти вести вогонь. У персонажа є реальна можливість розвиватися і покращувати свої бойові навички і зброю, скористайтеся цим, якщо вдасться назбирати монет, а їх кількість безпосередньо залежить від числа знищених зомбі. Як інструмент для управління в грі Welcome To Zombie
використовується мишка, якщо ви граєте на стаціонарному комп'ютері або ноутбуці. При грі на смартфоні та ще з сенсорним пристроєм використовуйте палець і повертайте девайс під час гри. Для вашої гри не важливо, на якому пристрої ви збираєтеся грати: на айфоне, IPADS, Android або Windows Phone. Скрізь гра відтворить бездоганно і ви з задоволенням позбавите світ від зомбі вірусу і все ігрові персонажі будуть вам безмежно вдячні.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more