Закладки

Ігра Білки проти Зомбі онлайн

Ігра Squirrels vs Zombies

Білки проти Зомбі

Squirrels vs Zombies

У грі Ardillas Vs Zombies ми вирушимо з вами в глибини космосу. Там на одній з планет живе розумне плем'я білок. Століттями вони займалися сільським господарством, вивчали різні науки - в загальному жили як ми з вами. Як то один з учених проводив експерименти по вдосконаленню добрив і щось наплутав з хімікатами. При розпилюванні над тестовим полем літак випадково пролетів над кладовищем і препарат потрапив на цвинтар, і через нього мертві ожили і перетворилися в зомбі. Тепер ця орда чудовиськ рухається до одного з поселень білок з метою стерти його з лиця землі. Ви один з офіцерів армії даного племені, і тепер вам належить організувати оборону поселення. Ваші солдати вигребли з арсеналу спеціальні горіхи, які при стрільбі здатні вбити монстрів. Тепер ваше завдання виставляти загороджувальні загони на шляху проходження зомбі, які отримують свій сектор обстрілу і повинні знищувати ворога ще на підступах. За вбивство вам даватимуть очок. Також клікайте на зірочки з'являються на полі вони будуть давати вам гроші. На них ви можете наймати нових бійців, а також вивчати нові оборонні конструкції. З кожним рівнем кількість ворогів буде зростати, та й монстри будуть різноманітні. Так що вам як офіцеру відповідального за захист доведеться придумувати свій хід. Це розвине в вас талан стратега і інтелект
Гра Ardillas Vs Zombies має дуже крутий гемплей, а так само обладнаний графіку і музичний супровід. Завантажуйте її на будь-який з ваших улюблених девайсів і просто захоплююче проводите час. Також ви зможете грати в неї і в інтернеті. Якщо хочете щоб ваші успіхи бачили інші, то просто пройдіть реєстрацію. Це дасть вам можливість дивитися на успіхи інших гравців і показувати свої. Приємної гри і проведення часу.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more