Закладки

Ігра політ Санти онлайн

Ігра Jetpack Santa

політ Санти

Jetpack Santa

Новий рік - сімейне свято який святкують у всьому світі. Адже в цей час за столом збираються родичі і друзі, вони святкують це свято і звичайно ж дарують один одному подарунки. А ще всі вірять в чудеса і доброго дідуся Санта Клауса, який проникає вночі в будинок і залишає подарунки для маленьких діток. Але мало хто знає що наш Санта готується до цього дня завчасно. Сьогодні в грі Jetpack Santa ми з вами допоможемо нашому герою підготується до свята. Основне завдання це зібрати подарунки які втратили ельфи коли везли їх з фабрики іграшок в будинок до Санти. Тепер нашому добряку треба швидко їх зібрати адже скоро новорічна ніч і йому потрібно розвести подарунки по дітворі. Ельфи сконструювали для Санти реактивний ранець і тепер він зможе швидко летіти і збирати подарунки. Але по дорозі йому будуть потрапляти різні пастки і небезпеки і вам треба їх облітати що б не врізатися і наш герой не загинув. Керувати польотом ви будете за допомогою мишки. Зберіть якомога більше подарунків адже діти так їх чекають
Гра Jetpack Santa має прекрасно продуманий сюжет і барвисту графіку. Все це створить атмосферу яка миттєво притягне ваш інтерес до цієї гри. Відкривайте Jetpack Santa на нашому сайті і занурюйтесь в дивовижні пригоди разом з Санто Клаусом.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more