Закладки

Ігра Великий палець проти великого пальця онлайн

Ігра Thumb vs thumb

Великий палець проти великого пальця

Thumb vs thumb

Сьогодні ми хочемо представити вам досить своєрідну і веселу гру Thumb vs thumb. У ній ми перенесемося з вами за часів Дикого Заходу, коли перші поселенці заселяли дикі простори Техаса і зіткнулися з дикими племенами індіанців проживають на цій території. Іноді між представниками різних культур виникали конфлікти і різні суперечки. найчастіше
ці ситуації вирішувалися перестрілкою і війнами. Але ось одного разу хтось придумав що дані суперечки можна вирішувати без кровопролиття за допомогою своєрідної гри, в якій людина може продемонструвати свою спритність і завзятість. Зараз ми спробуємо вам пояснити правила даної гри. Перед нами буде стіл розбитий на дві частини. Гравці кладуть на стіл руку. По центру буде розташована кнопка на яку гравцям треба буде тиснути великими пальцями рук і утримувати, таким чином набираючи очки. Родзинка полягає в тому що якщо противник теж натиснув з вами кнопку, вам потрібно швидко віджати палець і знову натиснути на неї. Таким чином перехоплюючи кнопку. Виграє раунд той хто за час відведений на раунд набере більшу кількість очок. Ваша перемога залежить тільки від вашої спритності і швидкості реакції. Гра Thumb vs thumb має досить веселий і не звичайний сюжет і прекрасно промальовані графіком. Всі хто люблять гри на спритність з задоволенням проведуть свій час граючи в неї. Відкривайте Thumb vs thumb і веселіться разом з нами.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more