Закладки

Ігра творець королівства онлайн

Ігра Kingdom Creator

творець королівства

Kingdom Creator

Маги - люди володіють таємничими містичними силами. За їхні забаганки в світі можуть з'являтися нові істоти, виростати лісу, вивергатися вулкани. Вони володіють величезними силами які можна направляти як в добро так і на зло. А ви коли-небудь хотіли б мати таку даром? Сьогодні в грі Kingdom Creator ми хочемо вам запропонувати стати магом творцем, який хоче застосувати весь свій дар і таланти для створення королівства добра, в якому б люди жили міною життям і раділи кожному дню. Перед вами на екрані буде красива галявина на березі річки. Вам потрібно розташувати на ній замок та інші споруди. Внизу ви будете бачити панель управління з іконками, кожна з яких відповідає за певний ваше дію. Натискаючи на них ви можете змінювати фон, погоду, вид замку і багато іншого. Тут уже все залежить від вашого смаку і таланту митця. Так що сідайте зручніше і творіть свою історію
Гра Kingdom Creator досить цікава і захоплююча. Відкривши Kingdom Creator на нашому сайті ви класно проведете свій час і зможете реалізувати всі свої таланти дизайнера і творця.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more