Закладки

Ігра Автомобільне пригода кам'яного віку онлайн

Ігра Stone Age Car Adventure

Автомобільне пригода кам'яного віку

Stone Age Car Adventure

Сьогодні в грі Stone Age Car Adventure ми з вами зустрінемося з вами з так полюбилася нам сімейкою Флінстоунів. Як ми пам'ятаємо вони живуть в Кам'яному столітті, і їхнє життя складається з суцільних пригод. Як то глава сімейства вирішив придумати автомобіль. Він ламав голову ночами і нарешті вигадав перший в світі автомобіль. Тепер його потрібно випробувати, сідлати так званий тест драйв нової машині. Ми з вами будемо приймати в цьому активну участь. Перед нами буде дорога наповнена всякими пастками, перешкодами, провалами в землі і трамплінами. Все це буде як ускладнювати так і допомагати нам у грі. Наш герой буде розганяти свій автомобіль на певну швидкість. Всі пастки вам потрібно просто перестрибувати. Як тільки машина до них наблизиться просто клацніть по екрану і наш герой зробить стрибок і перелетить перешкода. По дорозі збирайте величезні діаманти, які дадуть вам ігрові очки. Так само збирайте різні бонуси які допоможуть вам збільшити рівень життя або ж починають ваш автомобіль
Гра Stone Age Car Adventure досить цікава і прекрасно промальовані графікою. Відкривши Stone Age Car Adventure ви захоплююче проведете свій час беручи участь в захоплюючих пригодах глави сімейства Флінстоунів.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more