Закладки

Ігра Forge of Empires онлайн

Ігра Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - від первісного суспільства до сучасності. Гра Forge of Empires унікальна тим, що гравець в ній проходить всі стадії розвитку людства і наукових досягнень від кам'яного віку до сучасності. Цей проект привернув увагу більше 20 мільйонів гравців по всьому світу, тому користувачеві на самоті на пустельних просторах ігрового світу знаходитися не доведеться. В Forge of Empires грати починають з малої села, яку населяють лише кілька людей. Досліджуючи нові технології, розвиваючи науку і культуру, гравець може побудувати величезну, могутню державу, з численним населенням, виробництвами високого рівня і сильною армією. Цей проект військово-економічна стратегія, в якій неможливо досягти результату без мудрого правління землями і видатних військових подвигів. Кузня Імперій - особливості. У проект Кузня Імперій грати можна лише пройшовши попередню реєстрацію. Заповнити форму не займе багато часу, потрібно ввести у відповідне поле діючу адресу електронної пошти і придумати пароль. Ця формальність необхідна для того, що б гравець, заходячи знову і знову, міг потрапляти в свій профіль з усіма досягненнями, ресурсами і друзями. У новому світі користувача зустріне радник по імені Рагу Сільвертонг, на початковому етапі він допоможе розібратися з тонкощами ігрового процесу. Пізніше з'являться і інші радники - архітектор навчить, як будувати будівлі і виробництва, вчений як запустити дослідження, військовий інструктор як навчити армію і відправитися в похід. Для того щоб вибудувати успішно працює економічну систему, необхідно добувати ресурси, будувати виробництва і випускати товари, збирати податки. Для цього буде потрібно будувати будівлі:
• Житлові споруди збільшують кількість жителів міста, які в свою чергу платять податки, і приносять монети в казну. • Виробничі споруди дозволяють добувати ресурси;
• Промислові виробництва із сировини випускають різні товари, матеріали для різних виробництв можуть перебувати в різних частинах континенту;
• Військові будівлі дозволяють наймати і навчати військо. • Громадські будівлі і декоративні прикраси для міста радують жителів і підвищують рівень щастя. Щасливе населення з радістю платить, податки і працює на благо держави. Красивий і щасливе місто це звичайно добре, але що б розвиватися необхідно місце для нових будівель, тому без розширення території і захоплення сусідів ні як не вийде. Для початку гравець повинен провести розвідувальні операції сусідніх земель, а після цього відправити туди війська. Тільки приєднуючи нові землі можна отримати розширення меж своєї імперії. У FOE TV є різні типи військ, вони з'являються в міру просування гравця крізь час і розвиток наукової бази держави. Армія ділиться на наступні типи:
• Швидкі солдати - далеко просуваються, але броня слабка;
• Легкі війська - швидкі, сильні;
• Важкі війська - повільні, але добре захищені, якщо зможуть близько підійти противнику не буде стояти;
• Стрілки - відмінно атакують на дистанції, але ближнього бою не витримують;
• Далекобійники - тільки далекі бої, можуть стріляти через все поле бою. FOE гра, де користувач управляє військами і ходом бою. Йому є розподілити солдат, кого краще відправити в бій саме з цим противником, а кого залишити для захисту рідного міста. Саме бій проходить раундами, покроково, користувач пересуває своїх солдатів самостійно і відправляє їх в атаку. У грі є сусіди, з якими можна воювати, торгувати або об'єднаються в Гільдії.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more