Ви вирішили розпочати свій бізнес у громадському харчуванні та для початку відкрили невеликий вуличний ресторанчик прямо на вулиці, де живете. Більшість ваших клієнтів – ваші знайомі, тому не варто їх розчаровувати. До того ж один із них якраз і здав вам в оренду невелике приміщення, щоб ви змогли там розпочати свій бізнес Food Street Restaurant. Орендодавець поставив вам умову - якщо за тиждень ви зможете зробити ваш бізнес прибутковим, він згоден з вами працювати далі. Вам потрібно обслуговувати відвідувачів швидко, уважно вивчаючи замовлення. Не всі люблять спеції, хтось не бажає цибулю, а комусь треба гостренького перчика підсипати. Регулярно протирайте грати гриль, щоб вона швидше розігрівалася у Food Street Restaurant.