Закладки

Ігра Моя книга пригод онлайн

Ігра My Adventure Book

Моя книга пригод

My Adventure Book

Перед нами нова захоплююча гра My Adventure Book від однієї з провідних компаній розробників сенсорних ігор. У ній познайомити вас з милим хлопцем Джеком. З дитинства він любив зачитуватися книгами які занурювали його в світ пригод, магії і заплутаних історій, які розбурхували його розум своєю барвистістю. І ось одного разу коли він прокинувся, наш герой виявив себе в невідомому будинку. Як він тут опинився і що взагалі відбувається? Погляд його впав на стіл і там він виявив записку. У ній було сказано що один з чарівників жартома перенесення його в один з книжкових світів і тепер що б потрапити додому нашого персонажу доведеться виконати певний шлях і знайти даного мага. Наш герой не розгубився і пустився в дорогу. Тепер нам з вами доведеться допомогти йому. Щоб пройти шлях нам потрібно вирішити масу загадок і головоломок, адже нічого не буває так просто. Управління в грі досить просте і відбувається за допомогою миші. Клікайте на об'єктах які побачите, адже під ними можуть ховатися предмети які вам потрібні. Якщо ви знайдете такий він потрапляє до вас у кишеню. Подумайте над способом їх застосування і якщо знайдете його, просто перетягніть то що вам потрібно
Гра My Adventure Book має дуже цікавий сюжет, красиву графіку і оригінальний музичний супровід. Все це не залишить байдужим не одного запеклого гравця, любителя вирішувати задачки і головоломки. Адже в першу чергу My Adventure Book спрямована на розвиток інтелекту і логічного мислення. Швидше качайте її на свій планшет, телефон або ж комп'ютер і насолоджуйтеся грою. Також є можливість грати в неї прямо з сайту в інтернеті. Якщо ж ви захочете похвалитися своїми досягненнями перед іншими гравцями, просто пройдіть реєстрацію, або ж увійдіть за допомогою облікового запису з однієї з соціальних мереж. Тоді всі ваші успіхи і досягнення будуть видні в вашому профілі і з ними зможуть ознайомитися всі інші.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more