Закладки

Ігра пастка храму онлайн

Ігра Temple Trap

пастка храму

Temple Trap

Перед нами нова захоплююча гра Temple Trap відомої компанії, яка розробляє сенсорні ігри. У ній ми з вами познайомимося з Джеком - цілеспрямованим молодим археологом, який займається пошуком стародавніх артефактів і різноманітних цінностей. Відповідно до одного з стародавніх манускриптів, глибоко в джунглях був захований древній храм в якому згідно з легендою приховані стародавні скарби одного з племен індіанців, колись жили в цих джунглях. Наш герой зібравши всі що йому потрібно для експедиції відправився досліджувати цей храм. Ми з вами приєднаємося до нього в цій пригоді. Нам належить досліджувати це древнє будова і розгадати всі його таємниці. На нашому шляху зустрінуться різноманітні пастки, різні загадки і головоломки які нам належить розгадати. Пам'ятайте що саме від вас залежить життя нашого героя, адже якщо ми десь помилимося, то Джек загине і вам доведеться починати гру з самого початку. Управління в грі відбувається за допомогою мишки
Гра Temple Trap має досить цікаво закручений сюжет, прекрасну графіку і досить миле музичний супровід. Все це в сукупності створює унікальну атмосферу гри, яка повністю занурить вас у неї і допоможе скрасити ваші години дозвілля. Встановлюйте Temple Trap на свій сенсорний телефон, комп'ютер або планшет і поринете в світ пригод і таємниць. Якщо хочете можете просто грати в онлайні в інтернеті. Для цього пройдіть мінімальну реєстрацію або увійдіть за допомогою облікового запису з соціальної мережі. Це дасть вам можливість запросити в Temple Trap своїх знайомих, а так само в вашому профілі будуть відображені всі ваші успіхи. Гра покликана розвивати інтелект і логічне мислення. Так що сідайте зручніше і приємного проведення часу.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more