Закладки

Ігра послабляє кухня онлайн

Ігра Kitchen Slacking

послабляє кухня

Kitchen Slacking

Перед нами нова захоплююча гра Kitchen Slacking від компанії Softgames, яка спеціалізується на випуску ігор для сенсорних пристроїв. У ній ми з вами познайомимося з молодою дівчиною Сарою. З дитинства їй подобалося порається на кухні допомагаю мамі з приготуванням різноманітних смачних страв. Коли вона підросла, то надійшла до харчового інституту, який через кілька років закінчила з блиском. Відразу ж після цього вона влаштувалася на роботу в одне з кафе свого міста. Сьогодні її перша зміна на роботі, давайте допоможемо їй блискуче справиться із замовленнями клієнтів. На екрані ми будемо бачити блюдо яке замовив гість, праворуч в панелі ми повинні вибрати його і приступити до готування. Пам'ятай що шеф кухар закладу через певний час буде підходити до вас і перевіряти всі ви робите правильно і в певний термін. який визначений для приготування кожної страви. Якщо ваш бос залишиться незадоволений, то в найгіршому варіанті ви можете втратити роботу. Пам'ятайте що з кожним рівнем кількість замовлень буде збільшуватися і ваше завдання все встигнути
Гра Kitchen Slacking написана на новій платформі HTML5, яка набула широкого поширення в наш час. Завдяки цьому ви зможете насолоджуватися грою не тільки граючи на локальному комп'ютері і ноутбуку а й на так поширених в наш час сенсорних пристроях. Красиво промальована графіка, прекрасна музика і цікавий сюжет не залишать байдужим не одного гравця. Адже дана гра розрахована на будь-який вік і сподобається не тільки дітям але й дорослим. Швидше завантажуйте Kitchen Slacking на своє улюблене пристрій і занурюйтесь в чарівний світ магії, де кухар творить свої шедеври. Також ви можете просто грати в гру в інтернеті. І хто знає може бути ви завоюєте звання найкращого кухаря в світі.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more