Закладки

Ігра маленький алхімік онлайн

Ігра Little Alchemy

маленький алхімік

Little Alchemy

У стародавні часи жили алхіміки, які могли з'єднувати різні елементи, що дозволяло отримувати нові речовини і предмети. І все алхіміки були древніми старцями з довгими бородами. І не дивно, адже на це навчання йшла вся їх довге життя і то вони не могли пізнати всі таємниці цієї захоплюючої науки. Чого не скажеш про тебе, мій юний друг, адже перед тобою гра Маленький алхімік, де ти зможеш творити справжнє диво. Ти будеш з'єднувати тут різні предмети, що дозволяє тобі створювати нові предмети. А робити ти це все будеш в порожньому світі, який напевно перетвориться після того, як ти додаси до цього руку. Спочатку у тебе буде 4 стихії: вогонь, вода, повітря і земля. Починай їх з'єднувати один з одним, використовуючи для цього задумані комбінації. Поступово гра Little Alchemy буде давати тобі все більшу кількість нових предметів. І все їх ти зможеш поєднувати знову, тим самим розширюючи свій набір речей і властивостей. І поступово в цьому світі з'являться міста, села, хмари, вулкани, річки і багато іншого. Все обмежується тільки твоєї фантазією, адже грати в гру Маленький алхімік можна практично нескінченно. всього тобі буде доступно 560 різних предметів і властивостей, які ти зможеш отримати. Ігровий процес в грі Little Alchemy дуже простий. Потрібно просто пережити мишкою з правої області обрані предмети на ігровий простір. накладаючи їх один на одного. Якщо вони зможуть з'єднатися, то моментально станеться їх перетворення і ти станеш володарем нового предмета. Поступово ти можеш отримати все більш складні предмети. що дозволить тобі розвивати цей світ, в якому дуже скоро зможе зародитися життя завдяки твоїм зусиллям. Деякі рецепти онлайн гра формату HTML5:
Вода-вода = море
Вогонь-глина = цегла
Цегла-цегла = цегляна стіна. Це тільки мала частина можливого в даному додатку, сподіваюся ти зможеш розгадати всі рецепти таємничої алхімії і тоді ти зможеш уславитися справжнім алхіміком, якому підвладне практично все в цьому світі.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more