Закладки

Ігра Піймати монстра онлайн

Ігра Catch The Monster

Піймати монстра

Catch The Monster

Море - скільки цікавого і таємничого ховається в морських глибинах. У багатьох народів світу існує безліч легенд про різних морських чудовиськ які живуть під водою. А якщо є монстри, тобто і герої які на них полюють. Сьогодні в грі Catch The Monster ми з вами познайомимося з хлопцем Пітом. Він живе в нашому сучасному світі і з дитинства захоплювався легендами про морських чудовиськ. Коли він підріс то став капітаном корабля і як то вирішив пуститися на пошуки пригод. Адже він почув про те що в одній із заплав біля невеликого острова бачили незрозумілих істот. Приплив до острова наш герої вирішив спробувати зловити не стільки зразків даних істот. Ми з вами допоможемо йому в цьому лові. Вгорі ми будемо бачити якір за допомогою якого і буде відбуватися ловля. Внизу в морській глибині будуть плавати різні морські істоти. Як ви будете бачити якір буде розгойдуватися як маятник. Вам потрібно розрахувавши траєкторію руху якоря і монстра клікнути по екрану. Тоді якір опуститься вниз і якщо ви все зробили правильно, то захопить монстра і витягне наверх. Так ви і будете ловити монстрів і набирати очки
Гра Catch The Monster має цікавий сюжет і ми впевнені що ви проведете захоплююче свого часу граючи в неї. Так само можна влаштувати свого роду змагання хто більше зловить монстрів. Для цього просто запросіть своїх друзів зіграти в неї разом з вами. Відкривайте Catch The Monster на нашому сайті і покажіть всім що ви кращий ловець морських монстрів.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more