Закладки

Ігра вік стали онлайн

Ігра Age of Steel

вік стали

Age of Steel

Перед нами нова захоплююча гра Age of Steel від однієї з компаній яка розробляє сенсорні ігри. Сьогодні сценаристи занурять вас в світ який пережив ядерну війну. Тепер на планеті правлять великі корпорації які ведуть боротьбу за залишки ресурсів. У кожної з них своя приватна армія і вони влаштовують цілі війни. Ви в ролі командира одного з підрозділів повинні захистити рудник від нападу конкурентів. У вас є міні завод який виробляє різноманітне озброєння. Ваше завдання побудувати оборонну лінію і знищити наступаючого ворога. Виставляйте гармати так щоб стримати першу хвилю наступаючих. За знищення ворожої техніки Вам будуть давати ігрові бали. За них ви зможете займатися ремонтом існуючого озброєння, а найголовніше розробляти і випускати нове. У лівому верхньому кутку ви будете бачити шкалу очок і міцність вашої бази. Знизу йде вибір яке озброєння і якого рівня вам робити. Розраховуйте свої ресурси уважно. Пам'ятайте що як тільки армія противника увірветься до вас у фортецю, ви програли. Дана гра дозволить Вам проявити свій талант воєначальника і стратега. І ми впевнені що ви захоплююче проведете час і виграєте цю захоплюючу битву
Гра Age of Steel має свій захоплюючий гемплей який нікого не залишить байдужим. Досить цікава графіка в сірих тонах, красиве озвучування і сама атмосфера передадуть вам напруга бойових дій. Завантажуйте гру до себе на планшет, мобільний телефон або комп'ютер і весело проведіть час. Також є можливість грати онлайн прямо в інтернеті. Зареєструйтеся або ж використовуйте свій аккаунт з соціальних мереж. Запрошуйте друзів або просто змагайтеся з іншими гравцями. Ми впевнені що кожен гравець здатний зайняти місце в рейтингу.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more