Закладки

Ігра Хитра поїздка онлайн

Ігра Tricky Trip

Хитра поїздка

Tricky Trip

Гори - скільки небезпек чекає в них людей, які намагаються пройти гірськими перевалами. Будь-яку людину яка зважиться на таке буде чекати безліч небезпек. Сьогодні в грі Tricky Trip з нашим головним героєм на його автомобілі ми будемо подорожувати через гірську гряду. Наша з вами задача супроводити нашого персонажа з початкової точки в кінцеву і допомогти йому уникнути всіх небезпек. Отже, перед нами на екрані буде стояти машина. Вам потрібно проїхати по ній по дорозі на якій знаходитися безліч провалів. Таким чином вона буде розбита на безліч уступів. Що б вам потрапити з одного на інший ви будете використовувати свого роду підйомний пристрій. Клікнувши мишкою по екрану ви побачите як з нього виповзає лінія. Як тільки ви відпустіть мишку вона застигне і впавши з'єднає між собою уступи. Ваше завдання за допомогою свого окоміру розрахувати все так, що б ця лінія з'єднала уступи між собою, і не в якому разі не була більше чи менше ніж вам потрібно. Адже якщо це трапиться автомобіль впаде в прірву і наш герой загине. Так крок за кроком ми будемо проходити всі локації і заробляти очки
Гра Tricky Trip досить цікава і допоможе вам захоплююче провести свій час. Відкривши Tricky Trip на нашому сайті ви зможете насолодитися пригодами разом з нашим героєм.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more