Закладки

Ігра дитина женьшеню онлайн

Ігра Ginseng Baby

дитина женьшеню

Ginseng Baby

Альфред - старий добрий чарівник жив колись у великому місті. Але з часом вся ця метушня йому набридла і він вирішив переселитися подалі від міст і пожити в сільській місцевості. Тому він купив собі невеличкий будиночок подалі від людей. Але так як він був натура невтомна і довго не міг сидіти без діла, то вирішив розводити коріння женьшеню. Для цього він обгородив поле і засіяв його насінням. Тепер залишилося тільки чекати появу сходів. У грі Ginseng Baby ми з вами допоможемо нашому чарівникові зібрати урожай плодів, які вже виросли. Перед нами на екрані буде поле з лунками з яких будуть то показуватися, то пропадати плоди. Вам потрібно як тільки з'явиться плід висмикнути його з лунки. Робити це ви будете клацаючи по плоду і смикаючи його в верх. Головне робіть все це швидко, адже кількість плодів які показуються з під землі з кожною хвилиною буде зростати і якщо ви не будете встигати то програєте
Гра Ginseng Baby досить захоплююча і буде розвивати в вас спритність і звичайно ж швидкість реакції. Відкривши Ginseng Baby на нашому сайті ви весело, а головне цікаво проведете свій час за даною грою.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more